Snackbar Mies

Snackbar Mies is een Snackbar gelegen aan Kerkweg 41a in Bergentheim.

Meer informatie over Snackbar Mies in Bergentheim

Snackbar Mies heeft een assortiment met diverse nieuwe snacks, zoals Vietnamese loempia's en hotwings. Kwaliteit staat altijd op nummer 1 bij Snackbar Mies en ze zijn altijd open voor feedback om hun patat en snacks nog beter te maken. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om hun snackkar te huren voor feestjes of andere gelegenheden. De openingstijden van Snackbar Mies zijn gewijzigd en ze zijn gesloten op maandag, dinsdag en zondag. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn ze geopend van 16:00 tot 20:00. Je kunt Snackbar Mies vinden op Kerkweg 43 in Bergentheim, Nederland.

Wil je weten wat Snackbar Mies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar Mies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar Mies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar Mies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Snackbar Mies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar Mies

Bezoekers bekeken ook