Snackbar Stip

Snackbar Stip is een Snackbar gelegen aan Erve Hamhuijs 5a in Hardenberg.

Meer informatie over Snackbar Stip in Hardenberg

Snackbar Stip heeft momenteel last van drukte en een tekort aan personeel, waardoor ze telefonisch mogelijk niet bereikbaar zijn. Gelukkig kunnen klanten nog steeds online bestellen. Het snackbar is op zoek naar nieuwe collega's, met name voor de avonduren, weekenden en vrijdagmiddagen. Geïnteresseerden kunnen hun gegevens achterlaten voor een kennismaking. Daarnaast heeft snackbar Stip de openingstijden aangepast op basis van de behoeften van de gasten. Tussen 14:00 en 16:30 uur zijn ze nu gesloten. Verder is er goed nieuws: er zijn meer mogelijkheden voor internetbestellingen en klanten kunnen Snackbar Stip ook volgen op Instagram en Facebook.

Wil je weten wat Snackbar Stip verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar Stip of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar Stip? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar Stip het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Snackbar Stip reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar Stip

Bezoekers bekeken ook