Snackhuis Rembrandt

Snackhuis Rembrandt is een Snackbar gelegen aan Rembrandtplein 2 in Hardenberg.

Meer informatie over Snackhuis Rembrandt in Hardenberg

Snackhuis Rembrandt biedt een uitgebreid menu aan met lunch, diner, snacks en ijs. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 169 beoordelingen en er zijn verschillende manieren om kortingen te krijgen, zoals het sparen van punten en het aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarnaast is er een app beschikbaar om nog sneller te bestellen. Op de menukaart staan populaire gerechten zoals de gezinszak patat, de Rembrandtburger en de Waterfiets. Er zijn ook verschillende frites specials, gourmet hot dogs, patat frites in verschillende maten en snacks zoals de boerenberehap en de eierbal. Daarnaast biedt het restaurant ook menu's aan met verse patat frites, mayonaise en een frisse salade. Helaas is de website op dit moment gesloten, maar klanten kunnen nog steeds bestellen bij Snackhuis Rembrandt.

Wil je weten wat Snackhuis Rembrandt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackhuis Rembrandt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackhuis Rembrandt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackhuis Rembrandt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Snackhuis Rembrandt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackhuis Rembrandt

Bezoekers bekeken ook