Speenkoorden By Mila

Speenkoorden By Mila is een Babywinkel gelegen aan Eiberweg in Dedemsvaart.

Meer informatie over Speenkoorden By Mila in Dedemsvaart

Mila, een 17-jarig meisje, is begonnen met het maken van speenkoorden. Ze heeft verschillende kralen op voorraad en kan op verzoek andere kleuren en formaten bestellen. Je kunt haar vragen stellen via een bericht. Naast speenkoorden maakt ze ook leuke naam armbanden en naamkettingen. Haar webshop is gevestigd op Eiberweg 19 in Dedemsvaart en je kunt haar bereiken via telefoonnummer +31 6 10325300 of via de e-mail speenkoordenbymila@gmail.com. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen en de verzendkosten bedragen €2,95. Voor garantie en klachten kun je een e-mail sturen of bellen naar 0610325300.

Wil je weten wat Speenkoorden By Mila verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speenkoorden By Mila of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speenkoorden By Mila? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speenkoorden By Mila het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Speenkoorden By Mila reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speenkoorden By Mila

Bezoekers bekeken ook