Sport Fit

Sport Fit is een Sportschool gelegen aan Hoofdvaart 3 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Sport Fit in Dedemsvaart

SportFit Dedemsvaart is een gezellig fitnesscentrum met een ruim aanbod aan fitnesstoestellen, cardio en groepslessen. Het hebben van een actieve levensstijl heeft veel voordelen, zoals een betere gezondheid en geluk. Bij SportFit kun je sporten voor verschillende doelen, zoals vetverbranding, een betere conditie of spiergroei. Daarnaast ontmoet je tijdens het sporten op een leuke manier nieuwe mensen. Wil je ontdekken of SportFit ook bij jou past? Kom dan naar een gratis proefles of neem vrijblijvend contact op via telefoon of e-mail. SportFit Dedemsvaart is dé sportschool van Dedemsvaart waar je terecht kunt voor een gezonde en energieke levensstijl.

Wil je weten wat Sport Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Sport Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Fit

Bezoekers bekeken ook