SPORTBANDIT

SPORTBANDIT is een Gezondheidsclub gelegen aan Lage Inkweg 4c in Hardenberg.

Meer informatie over SPORTBANDIT in Hardenberg

Sportbandit is een organisatie die zich richt op het vergroten van kracht, fitheid en mentale weerbaarheid door middel van training en de juiste voeding. Ze streven ernaar om balans te creëren in het leven. Bij hun trainingen wordt er stevig getraind met afwisselende kracht- en cardiosessies, zodat je een fit lichaam en sterke geest ontwikkelt. De trainingen zijn voor iedereen haalbaar en geen dag is hetzelfde. Ze bieden verschillende trainingsmogelijkheden aan, zoals trainingen in de fabriek, HYROX, outdoortraining, kidsworkout en personal training. Sportbandit is ook een officiële Hyrox-gym. Als je contact met hen wilt opnemen, kun je terecht op hun website die is gerealiseerd door Concept20.

Wil je weten wat SPORTBANDIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SPORTBANDIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SPORTBANDIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPORTBANDIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar SPORTBANDIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SPORTBANDIT

Bezoekers bekeken ook