Spot Preloved Tweedehands Merkkleding

Spot Preloved Tweedehands Merkkleding is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Voorstraat 29 in Hardenberg.

Meer informatie over Spot Preloved Tweedehands Merkkleding in Hardenberg

Vanaf nu is het mogelijk om online te bestellen bij SPOT preloved fashion & more in Hardenberg. Deze winkel is gevestigd aan de Voorstraat in het centrum van de stad. Ze verkopen preloved en outlet merkkleding voor het hele gezin, evenals nieuwe modeaccessoires, kaartjes, cadeautjes en meer. Op dit moment is er echter een inbrengstop en kunnen er geen kledingstukken worden ingebracht. De inbreng van zomerkleding is mogelijk van januari tot en met mei, terwijl de inbreng van winterkleding plaatsvindt van juli tot en met november. In de maanden juni en december is er een inbrengstop. Inbrengen kan zonder afspraak van maandag tot en met vrijdag tijdens de openingstijden, maar op zaterdag is een afspraak vereist. Daarnaast vermeldt de tekst dat er merken zoals aanwezig zijn in de winkel, maar geeft geen verdere details.

Wil je weten wat Spot Preloved Tweedehands Merkkleding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spot Preloved Tweedehands Merkkleding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spot Preloved Tweedehands Merkkleding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spot Preloved Tweedehands Merkkleding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Spot Preloved Tweedehands Merkkleding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spot Preloved Tweedehands Merkkleding

Bezoekers bekeken ook