SSV Dedemsvaart

SSV Dedemsvaart is een Sportclub gelegen aan Pascalstraat 28 in Dedemsvaart.

Meer informatie over SSV Dedemsvaart in Dedemsvaart

S.S.V. Dedemsvaart is een schietsportvereniging die sinds 1981 gecertificeerd is door de KNSA. Ze bieden de mogelijkheid om de schietsport te beoefenen op recreatief en topsportniveau. De vereniging is gevestigd in Dedemsvaart en heeft zeven 25 meter banen. Het bestuur zorgt voor een veilige en ontspannen omgeving waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen. Ze organiseren jaarlijks verschillende activiteiten en wedstrijden. De leden van de vereniging variëren van recreanten tot Nederlandse kampioenen en van tieners tot gepensioneerden. Als u geïnteresseerd bent in een introductie tot de schietsport, kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@ssvdedemsvaart.nl.

Wil je weten wat SSV Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SSV Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SSV Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SSV Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar SSV Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SSV Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook