Stark Hardenberg

Stark Hardenberg is een Sportschool gelegen aan Loswal 10a in Hardenberg.

Meer informatie over Stark Hardenberg in Hardenberg

Wij geloven dat een krachtig leven begint bij een krachtig lichaam. Door regelmatig fysiek te trainen kan iedereen bij ons sporten, ongeacht hun niveau of leeftijd. Daarnaast bieden we coaching programma's aan om zowel fysiek als mentaal goed in je vel te zitten. Het Impact programma is een groepsprogramma waarin je gedurende drie maanden zowel fysiek traint als coaching krijgt. Daarnaast bieden we ook persoonlijke trajecten aan, aangepast aan jouw doelen. Als lid van onze gym maak je deel uit van een groep waar plezier en commitment centraal staan. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, sterker worden in alles, het gaat om jou en samen beter worden. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een gratis proefles.

Wil je weten wat Stark Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stark Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stark Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stark Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Stark Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stark Hardenberg

Bezoekers bekeken ook