Stichting Computersoos Balkbrug

Stichting Computersoos Balkbrug is een Buurthuis gelegen aan Zwolseweg 95 in Balkbrug.

Meer informatie over Stichting Computersoos Balkbrug in Balkbrug

Computersoos Balkbrug is een ontmoetingsplaats en leslocatie voor 50-plussers die geïnteresseerd zijn in computeronderwerpen en digitale mogelijkheden. Het is gevestigd in de Bibliotheek aan de Kruizingastraat 17 in Balkbrug. Computersoos Balkbrug biedt lessen aan om 50-plussers vertrouwd te maken met de computer, tablet en smartphone. Het is een plek waar kennis wordt gedeeld en gezelligheid samengaat. Het is een belangrijke ontmoetingsplek voor oudere mensen die zich willen verdiepen in de digitale wereld. Computersoos Balkbrug is een initiatief van SeniorWeb en het auteursrecht berust bij Computersoos Balkbrug.

Wil je weten wat Stichting Computersoos Balkbrug verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Computersoos Balkbrug of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Computersoos Balkbrug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Computersoos Balkbrug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Stichting Computersoos Balkbrug reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Computersoos Balkbrug

Bezoekers bekeken ook