Stichting Evangelische Gemeente

Stichting Evangelische Gemeente is een Kerk gelegen aan Hoogeveenseweg 4 in Balkbrug.

Meer informatie over Stichting Evangelische Gemeente in Balkbrug

Welkom bij de Evangelische Gemeente Balkbrug. Elke zondagochtend komen we samen om 10.00 uur om God te ontmoeten en Hem te eren en te danken voor Zijn liefde. Tijdens deze dienst is er ruimte voor samenzang, prediking en gebed. Na de dienst nodigen we je uit om een kopje koffie of thee met ons te drinken en er is altijd ruimte voor een gesprek. Op woensdagavond om 19.30 uur hebben we een bijbelstudie/bidstond. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van de Evangelische Gemeente Balkbrug.

Wil je weten wat Stichting Evangelische Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Evangelische Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Evangelische Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Evangelische Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Stichting Evangelische Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Evangelische Gemeente

Bezoekers bekeken ook