Stichting "Vrienden van de Reestkerk"

Stichting "Vrienden van de Reestkerk" is een Kerk gelegen aan Oud Avereest 5 in Balkbrug.

Meer informatie over Stichting "Vrienden van de Reestkerk" in Balkbrug

De Reestkerk in Oud Avereest is een eeuwenoud monumentaal kerkje in het prachtige Reestdal. In 2015 werd er een modern gedeelte aan het kerkgebouw toegevoegd, genaamd de Reestkamer. Zowel de Reestkerk als de Reestkamer worden gebruikt voor diverse activiteiten en exposities en kunnen worden gehuurd voor evenementen. De kerkzaal biedt ruimte aan 275 bezoekers en is geschikt voor concerten, lezingen, trouw- en rouwbijeenkomsten. Er worden regelmatig concerten gegeven door orkesten, zangkoren en solisten. De Reestkamer is voorzien van moderne faciliteiten en kan grote groepen van catering voorzien. Daarnaast is er ook een agenda met verschillende evenementen, zoals een folkband concert, een kerstconcert en een muziektheatervoorstelling. Er is ook een foto-expositie te zien van Mark Scheper. Om de kerk te behouden is de stichting 'Vrienden van de Reestkerk' opgericht, die als doel heeft de instandhouding van de kerk. De stichting is erkend als een culturele Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI).

Wil je weten wat Stichting "Vrienden van de Reestkerk" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting "Vrienden van de Reestkerk" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting "Vrienden van de Reestkerk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting "Vrienden van de Reestkerk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Stichting "Vrienden van de Reestkerk" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting “Vrienden van de Reestkerk”

Bezoekers bekeken ook