Stichting Welluswijs Kindcentra

Stichting Welluswijs Kindcentra is een Kinderopvang gelegen aan Weidehof 1 in Hardenberg.

Meer informatie over Stichting Welluswijs Kindcentra in Hardenberg

Welluswijs is veel meer dan alleen een veilige plek voor kinderen. Ze bieden een uitdagende speelleeromgeving waar kinderen spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. De ontwikkeling van het kind staat centraal en er wordt samengewerkt met ouders. De opvanglocaties van Welluswijs bevinden zich voornamelijk in de buurt en bieden een doorgaand ontwikkelprogramma van opvang en onderwijs. Daarnaast werkt Welluswijs samen met Chrono onderwijs aan de ontwikkeling van kindcentra. Tot 2026 zullen de scholen van Chrono en de locaties van Welluswijs gezamenlijk kindcentra vormen. Naast de samenwerking met Chrono wordt er ook gekeken naar samenwerking met het onderwijs op andere locaties van Welluswijs. Binnen de dagopvang worden kinderen gestimuleerd om te groeien in hun ontwikkeling, waarbij intensief wordt samengewerkt met ouders en het onderwijs. Welluswijs hecht veel waarde aan betrokkenheid en wil ouders de ruimte geven om te groeien in hun werk, ambities en ouderschap.

Wil je weten wat Stichting Welluswijs Kindcentra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Welluswijs Kindcentra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Welluswijs Kindcentra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Welluswijs Kindcentra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Stichting Welluswijs Kindcentra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Welluswijs Kindcentra

Bezoekers bekeken ook