Stof-Enzo

Stof-Enzo is een Stoffenwinkel gelegen aan Dedemsvaartseweg-Noord 120 in Lutten.

Meer informatie over Stof-Enzo in Lutten

Stof-Enzo is een bekende winkel in Lutten en omstreken waar je stoffen en fournituren kunt kopen. Daarnaast hebben ze ook een atelier waar ze maatwerk leveren, zoals themastukken, kleding voor modeshows en kleding voor mensen met een fysieke handicap. Ze tekenen de patronen op maat en je kunt een afspraak maken als je kleding op maat wilt laten maken. Ook hebben ze een modevakschool waar je naailes kunt volgen en verschillende vakopleidingen kunt doen op het gebied van kostuum, coupeuse, haute couture en textiel en stoffenkennis. Stof-Enzo bestaat al sinds 2008 en is begonnen als modevakschool in 2001. In 2008 hebben ze de winkel en het atelier toegevoegd en daardoor is ook de naam Stof-Enzo ontstaan. Je kunt contact met hen opnemen via het opgegeven adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Wil je weten wat Stof-Enzo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stof-Enzo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stof-Enzo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stof-Enzo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Stof-Enzo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stof-Enzo

Bezoekers bekeken ook