Streekmuseum, Kalkovens, oudheidkamer

Streekmuseum, Kalkovens, oudheidkamer is een Museum gelegen aan Oude Zuidwolderstraat 13 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Streekmuseum, Kalkovens, oudheidkamer in Dedemsvaart

De Historische Vereniging Avereest en het streekmuseum "De Kalkovens" hebben veel te bieden. Naast de prachtig gerestaureerde gebouwen, is er ook binnen veel te zien. Er zijn nieuwe toevoegingen, zoals een artikel op de website Onwijs over Streekmuseum De Kalkovens, waarin wordt verteld hoe ze proberen toegankelijk te maken wat verborgen lag in kasten. Er is ook een artikel op TV Oost over het lichten van het Turfschip voor groot onderhoud. Daarnaast is er een webpagina genaamd 'Stolpersteine', waar je meer informatie kunt vinden over dit project. Er is ook een video verslag van het leggen van 'Stolpersteine' in Balkbrug en Dedemsvaart. Verder wordt er een DNA Kunstexpeditie georganiseerd op historische grond in Dedemsvaart, waarbij kunstenaars een relatie aangaan met het DNA van Dedemsvaart. Met het programmaboekje, dat te koop is op de deelnemende locaties, heb je gratis toegang tot alle deelnemende locaties op de openingsdagen van de DNA kunstexpeditie. Daarnaast zijn er foto's beschikbaar van Open Monumentendag 2023. Als je lid wilt worden van de HVA, kost dit €22,50 per jaar en krijg je onder andere het tijdschrift 'd Avereester Kroniek en gratis toegang tot het streekmuseum. Het bezoekadres van de Historische Vereniging Avereest is Oude Zuidwolderstraat 13 in Dedemsvaart.

Wil je weten wat Streekmuseum, Kalkovens, oudheidkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Streekmuseum, Kalkovens, oudheidkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Streekmuseum, Kalkovens, oudheidkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Streekmuseum, Kalkovens, oudheidkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Streekmuseum, Kalkovens, oudheidkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Streekmuseum, Kalkovens, oudheidkamer

Bezoekers bekeken ook