Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar

Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar is een Historisch museum gelegen aan Verlengde Broekdijk 16 in Kloosterhaar.

Meer informatie over Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar in Kloosterhaar

Stichting Streekmuseum in Kloosterhaar-Balderhaar heeft een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven. Door Vriend van het museum te worden, kun je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Het museum doet ook onderzoek naar de crash van de Lancaster Biewenga en er is meer informatie beschikbaar over dit onderwerp. Daarnaast wordt er binnenkort een evenement georganiseerd waarbij er midwinterhoorn wordt geblazen. Ook is er een reünie gepland voor oud-leerlingen van de O.L.S. in Kloosterhaar die geboren zijn in 1947. Tot slot zijn er foto's beschikbaar van de kanalisatie van de Vecht, gemaakt door fotograaf Joël de Lange uit Groningen.

Wil je weten wat Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar

Bezoekers bekeken ook