Strong for life

Strong for life is een Trainingscentrum gelegen aan Anerweg-Noord 54 in Lutten.

Meer informatie over Strong for life in Lutten

Strong for Life is een sportschool in Lutten die zich richt op het ondersteunen van elk individu op hun reis naar een gezonder en fitter leven. Ze bieden een breed scala aan groepslessen, functionele training, krachttraining en cardio om ervoor te zorgen dat mensen gemotiveerd blijven en hun grenzen kunnen verleggen. Daarnaast bieden ze ook personal training aan voor slechts €50 per uur. Het afslankprogramma van de sportschool helpt mensen op weg naar een gezonder en zelfverzekerder leven. Strong for Life staat bekend om zijn fijne sfeer en laagdrempeligheid, waar jong en oud samen sporten. Ze bieden coaching en programma's aan die zijn afgestemd op de unieke leefstijl van elk individu. De sportschool heeft ruime openingstijden en voldoende apparatuur om aan ieders behoeften te voldoen. De tarieven variëren van €45 per maand voor een maandpas tot €35 per maand voor een jaarpas. Klanten kunnen ook een gratis ebook downloaden met eiwitrijke recepten.

Wil je weten wat Strong for life verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Strong for life of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Strong for life? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Strong for life het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Strong for life reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Strong for life

Bezoekers bekeken ook