Studio 82 Permanente Make-up

Studio 82 Permanente Make-up is een Schoonheidssalon gelegen aan De Marke 6 in Marienberg.

Meer informatie over Studio 82 Permanente Make-up in Marienberg

Studio 82 is een studio gespecialiseerd in permanente make-up, wenkbrauwstyling en nagelbehandelingen. De studio is opgericht in 2008 door Riëtte Hofsink, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste die ook gecertificeerd is als permanent make-up specialist. Riëtte blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volgt hiervoor masterclasses. Haar doel is om klanten een 'yes' gevoel te geven en ze streeft naar perfectie. Als je geïnteresseerd bent in een van haar behandelingen, kun je een afspraak maken. Als je twijfelt of permanente make-up iets voor jou is of als je meer informatie wilt, kun je altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen.

Wil je weten wat Studio 82 Permanente Make-up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio 82 Permanente Make-up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio 82 Permanente Make-up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio 82 Permanente Make-up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Studio 82 Permanente Make-up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio 82 Permanente Make-up

Bezoekers bekeken ook