Studio Zomergloed - www.studiozomergloed.nl

Studio Zomergloed - www.studiozomergloed.nl is een Schoonheidssalon gelegen aan Kanaalweg West 114 in Hardenberg.

Meer informatie over Studio Zomergloed - www.studiozomergloed.nl in Hardenberg

Jeannet Bartels heet je welkom bij Studio Zomergloed, haar eigen studio voor Waxing en Spray-tan in Hardenberg. Ze heeft veel ervaring en passie voor het vak en werkt met hoogwaardige producten. Je kunt bij Studio Zomergloed terecht voor een zijdezachte huid door middel van Waxing of een mooie, natuurlijke teint met Spray-tan. Jeannet hecht veel waarde aan een ontspannen en comfortabele omgeving en werkt op afspraak. Je kunt een afspraak maken via het afsprakenformulier op de website of door te bellen of appen naar het telefoonnummer vermeld op de website. De openingstijden zijn in overleg. Jeannet kijkt ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen in Studio Zomergloed.

Wil je weten wat Studio Zomergloed - www.studiozomergloed.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Zomergloed - www.studiozomergloed.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Zomergloed - www.studiozomergloed.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Zomergloed - www.studiozomergloed.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Studio Zomergloed - www.studiozomergloed.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Zomergloed – www.studiozomergloed.nl

Bezoekers bekeken ook