Sushi de Prinsenhof

Sushi de Prinsenhof is een Sushirestaurant gelegen aan Doctor Albert Schweitzerplein 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Sushi de Prinsenhof in Hardenberg

Welkom op de website van Sushi de Prinsenhof! Je kunt nu sneller en eenvoudiger bestellen via onze app, die beschikbaar is voor Android en iOS. Vergeet niet om onze website en app in de gaten te houden voor nieuwe acties en aanbiedingen. We hebben ook een lijst met onze meest populaire gerechten, zoals de Sushi Lover Box met 40 stuks sushi, de Ebi Fry met gebakken garnalen en de Roll Mix met gebakken garnaal, tonijn, zalm en California. Daarnaast hebben we een assortiment aan Poke Bowls en Sushi Burritos. Let op: bij elke bestelling worden standaard soyasaus, wasabi, gember en eetstokjes meegeleverd, maar je kunt aangeven als je hier geen gebruik van wilt maken. Tot slot hebben we verschillende voordeelmenu's en Signature Rolls.

Wil je weten wat Sushi de Prinsenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi de Prinsenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi de Prinsenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi de Prinsenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Sushi de Prinsenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi de Prinsenhof

Bezoekers bekeken ook