t Cloostercruijt

t Cloostercruijt is een Winkel gelegen aan Van Roijensweg 56 in Kloosterhaar.

Meer informatie over t Cloostercruijt in Kloosterhaar

De seizoensproducten voor de feestmaand zijn binnen, waaronder heerlijke kerstthee, speculaaskruidenthee en gluhweinkruiden om zelf gluhwein te maken. De producten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en kunnen op tijd besteld worden vanwege de drukte. Ze zijn leuk als cadeau voor jezelf of iemand anders en er zijn geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 50,-. Voor vragen en bestellingen kan het contactformulier worden ingevuld. De producten kunnen zowel afgehaald worden als per post worden opgestuurd, met uitzondering van kaas, eieren en zuivelproducten. Daarnaast biedt de winkel zelfzorggeneesmiddelen, homeopatische/kruiden middelen, kruidenthee en natuurzeep aan. De eigenaresse, Eveline, is een holistisch massagetherapeut en heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van alternatieve gezondheidstherapie en (spirituele) coaching. De openingstijden van de winkel zijn alleen online en het contact kan worden opgenomen via het contactformulier, telefoonnummer of e-mailadres.

Wil je weten wat t Cloostercruijt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Cloostercruijt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Cloostercruijt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Cloostercruijt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar t Cloostercruijt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Cloostercruijt

Bezoekers bekeken ook