t Keerpunt

t Keerpunt is een Kringloopwinkel gelegen aan Bruchterweg 33 in Hardenberg.

Meer informatie over t Keerpunt in Hardenberg

Kringloop Hardenberg is een kringloopwinkel met vestigingen in Hardenberg en Uelsen. Ze hebben een officiële Anbi status en zijn aangesloten bij Branchevereniging Kringloop Nederland. Bij Kringloop Hardenberg kunt u gebruikte goederen inbrengen en kopen. Ook kunt u hier terecht voor het inleveren van papier, oud ijzer, vensterglas en flessenglas. Daarnaast bieden ze verhuur van aanhangwagens aan. De openingstijden zijn op werkdagen van 09.00-17.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.00 uur. Op dinsdag zijn ze gesloten. Het telefoonnummer van de vestiging in Hardenberg is 0523-265665. Naast de vestiging in Hardenberg is er ook nog een vestiging genaamd 't Keerpunt, gelegen aan de Bruchterweg 33. Ook hier gelden dezelfde openingstijden en is de telefoonnummer hetzelfde als die van Kringloop Hardenberg. Daarnaast is er nog een vestiging in Uelsen, Duitsland, genaamd Kringloop Uelsen. Hier gelden andere openingstijden, namelijk op werkdagen van 09.30-17.30 uur en op zaterdag van 09.30-16.00 uur. Op dinsdag is deze vestiging gesloten. Het telefoonnummer van deze vestiging is 0049 5942 9998836.

Wil je weten wat t Keerpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Keerpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Keerpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Keerpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar t Keerpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Keerpunt

Bezoekers bekeken ook