Tandprothetische Paktijk Dedemsvaart

Tandprothetische Paktijk Dedemsvaart is een Tandtechnisch laboratorium gelegen aan Latyrusstraat 14 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Tandprothetische Paktijk Dedemsvaart in Dedemsvaart

Onze praktijk is aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT), is branche gecertificeerd en wordt erkend door zorgverzekeraars. Op die manier bent u verzekerd van kwaliteit, garantie en goede nazorg. Onze praktijk is verdeeld in 2 vestigingen in Dedemsvaart en Meppel. Wij maken een kunstgebit dat precies bij u past. Tandprothetische praktijk Koedijkslanden in Meppel is gevestigd op Rembrandtlaan 35 en is bereikbaar op telefoonnummer 0522 - 474 877. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Tandprothetische praktijk Dedemsvaart is gevestigd op Latyrusstraat 14 en is bereikbaar op telefoonnummer 0523 - 614 274. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. Daarnaast is er ook een tandtechnisch laboratorium genaamd Avereest gevestigd op dezelfde locatie als Tandprothetische praktijk Dedemsvaart. Het laboratorium is bereikbaar op telefoonnummer 0523 - 615 295 en heeft dezelfde openingstijden als de praktijk.

Wil je weten wat Tandprothetische Paktijk Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandprothetische Paktijk Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandprothetische Paktijk Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandprothetische Paktijk Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Tandprothetische Paktijk Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandprothetische Paktijk Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook