TeamUp Hardenberg

TeamUp Hardenberg is een Sportclub gelegen aan Jachthuisweg 6d in Heemserveen.

Meer informatie over TeamUp Hardenberg in Heemserveen

Wereldwijd zijn er meer dan 80 miljoen mensen op de vlucht, waarvan de helft kinderen. Deze gevluchte kinderen worden blootgesteld aan onderdrukking, verlies en angst, wat een negatieve invloed heeft op hun ontwikkeling en welzijn. Daarom heeft War Child samen met Save the Children en UNICEF Nederland het programma TeamUp opgezet, waarbij gevluchte kinderen met sport- en spelactiviteiten sociaal en emotioneel worden ondersteund. TeamUp biedt gestructureerde activiteiten aan kinderen van 6 tot 18 jaar, waarbij ze leren omgaan met hun gevoelens en vaardigheden opdoen die van pas komen in hun dagelijks leven. De activiteiten bieden structuur, stabiliteit en de mogelijkheid voor kinderen om even kind te zijn. TeamUp wordt niet alleen in Nederland aangeboden, maar ook in andere landen zoals Colombia, Burundi, Oeganda, Sri Lanka, Zuid-Soedan, Zweden en de bezette Palestijnse gebieden. Het programma wordt regelmatig gemonitord en geëvalueerd om de kwaliteit en relevantie te waarborgen. TeamUp wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor asiel, migratie en integratie.

Wil je weten wat TeamUp Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TeamUp Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TeamUp Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TeamUp Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar TeamUp Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TeamUp Hardenberg

Bezoekers bekeken ook