Telecom Dedemsvaart

Telecom Dedemsvaart is een Telefoonbedrijf gelegen aan Markt 28 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Telecom Dedemsvaart in Dedemsvaart

Telecom Dedemsvaart repareert smartphones van alle merken zonder onderzoekskosten. Ze bieden een snelle reparatieservice waarbij je kunt wachten in een comfortabele wachtruimte met gratis WiFi en koffie of thee. Een tevreden klant, Mart Biemans, prijst de goede service van Telecom Dedemsvaart, waarbij zijn kapotte scherm dezelfde dag nog gerepareerd werd. Telecom Dedemsvaart heeft drie zekerheden: altijd de beste prijs, vaak dezelfde dag klaar en altijd onafhankelijk advies. Je kunt je kapotte smartphone of tablet dezelfde dag nog laten repareren en Telecom Dedemsvaart biedt ook abonnementen en alle smartphone merken aan. Ze zijn gespecialiseerd in reparaties en zijn bereikbaar via telefoonnummer 0523 23 40 62. De openingstijden zijn maandag t/m donderdag van 13:00 - 18:00, vrijdag van 9:30 - 20:00 en zaterdag van 9:30 - 17:00. De website van Telecom Dedemsvaart is www.telecomdedemsvaart.nl.

Wil je weten wat Telecom Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Telecom Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Telecom Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Telecom Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Telecom Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Telecom Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook