Tennisclub De Reest

Tennisclub De Reest is een Tennisvereniging gelegen aan Hoogeveenseweg 36 in Balkbrug.

Meer informatie over Tennisclub De Reest in Balkbrug

Bij Tennisclub de Reest in Balkbrug is het mogelijk om van tevoren een tennis- of padelbaan te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Voorzitter Johannes van Raalte is trots op het toevoegen van 2 padelbanen en de groei van het aantal leden. Er worden padellessen gegeven door Corné Folders, zowel voor jong als oud. Er worden vaste lessen aangeboden en 2 proeflessen voor geïnteresseerden. Voor meer informatie of om je aan te melden voor de lessen, kun je contact opnemen met trainer Corné Folders via een appje of telefoon. Tennisclub de Reest beschikt over 3 gravelbanen, 1 kunstgrasbaan en binnenkort ook over 2 padelbanen. Voor vragen kun je contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Tennisclub De Reest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisclub De Reest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisclub De Reest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisclub De Reest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Tennisclub De Reest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisclub De Reest

Bezoekers bekeken ook