Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V.

Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V. is een Vastgoedontwikkelaar gelegen aan Lage Inkweg 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V. in Hardenberg

Ter Steege Bouw Vastgoed heeft meer dan honderd jaar ervaring in het bedenken, financieren, beheren en onderhouden van gebouwen. Ze hebben onder andere nieuwbouwwoningen, renovaties en utiliteitsgebouwen gebouwd, evenals transformaties van cultureel- en industrieel erfgoed. Het belangrijkste voor hen is dat de eindgebruiker zich thuis voelt in hun gebouwen. Ze hebben drie pijlers: nieuwbouw voor opdrachtgevers, duurzame renovatie en gebiedsontwikkeling. Met hun Leef!wel wonen concept bieden ze oplossingen voor tevreden bewoners en een optimaal rendement. Ze hebben ook Leef!wel concepten, die gestandaardiseerde oplossingen bieden met ruimte voor maatwerk. Ter Steege Bouw Vastgoed deelt graag hun ervaring en kennis met anderen.

Wil je weten wat Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V.

Bezoekers bekeken ook