Terra Nova Vechtdal

Terra Nova Vechtdal is een Boerderijverblijf gelegen aan Nieuwlandweg 2A in Ane.

Meer informatie over Terra Nova Vechtdal in Ane

Terra Nova is een melkveebedrijf en vakantieverblijf dat al generaties lang in de familie is. Vader Klaas en zoon Martijn zijn de vierde en vijfde generatie die hier wonen en werken. Het boerderijgebouw is oorspronkelijk aangepast tot een vakantiewoning voor 12 personen, maar na de bouw van een nieuwe stal en de nieuwe woning van Martijn en zijn vrouw Miranda, werd het tijd om het vakantieverblijf uit te breiden. In 2016 werd de oude boerderij gesloopt en vervangen door een ruim en luxe vakantieverblijf voor 30 personen. Terra Nova is officieel geopend aan het eind van dat jaar. Het doel van Terra Nova is om een bijzondere plek te bieden waar mensen tot rust kunnen komen, kinderen de ruimte hebben om in de natuur te spelen en zakelijke gasten nieuwe inspiratie kunnen opdoen.

Wil je weten wat Terra Nova Vechtdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terra Nova Vechtdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terra Nova Vechtdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terra Nova Vechtdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Terra Nova Vechtdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terra Nova Vechtdal

Bezoekers bekeken ook