The Fellowship of Acoustics

The Fellowship of Acoustics is een Muziekinstrumentenwinkel gelegen aan Moerheimstraat 144 in Dedemsvaart.

Meer informatie over The Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart

Elke week krijgt The Fellowship of Acoustics veel nieuwe, gebruikte en vintage gitaren binnen. De beste vijf worden elke vrijdag om 16:00 uur gepresenteerd. Ze bieden ook reparaties en aanpassingen aan, zoals het afstellen van de nek, het vervangen van frets en het opnieuw besnaren van gitaren. Je kunt ook je eigen gitaar inruilen en een offerte ontvangen. De winkel is gevestigd in een bijzonder gebouw in Dedemsvaart, Overijssel en verzendt wereldwijd met zorg en verzekering. Ze bieden een volledig jaar garantie op alle gitaren en een 30-dagen geld-terug-garantie. Verder hebben ze een PLEK machine waarmee ze de perfecte intonatie en speelbaarheid van gitaren kunnen bereiken. Ze hebben ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven om op de hoogte te blijven van nieuwe instrumenten en gear. Daarnaast bieden ze een 5% korting aan voor abonnees.

Wil je weten wat The Fellowship of Acoustics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Fellowship of Acoustics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Fellowship of Acoustics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Fellowship of Acoustics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar The Fellowship of Acoustics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Fellowship of Acoustics

Bezoekers bekeken ook