The Hair.Lab

The Hair.Lab is een Kapper gelegen aan Admiraal Helfrichstraat 140 in Hardenberg.

Meer informatie over The Hair.Lab in Hardenberg

Loïs is de oprichter van The Studio, een beautyonderneming die gespecialiseerd is in kleurbehandelingen. Ze werken met verzorgende producten van Kérastase & L'Oreal Professionnel en de stylisten zijn op de hoogte van de nieuwste kleurtrends. Je kunt onbeperkt komen knippen voor een vast bedrag per maand en afspraken kunnen snel en eenvoudig via WhatsApp of online worden gepland. Als vaste member krijg je 15% korting op producten. Daarnaast kun je The Studio volgen op Instagram voor updates en hebben ze regelmatig plekken vrij en acties. Loïs biedt ook behandelingen in de inpandige schoonheidssalon, zoals waxen en Lash Volume Lift & Brow Lamination. Het doel is om klanten een compleet lifestyleconcept te bieden en prachtige resultaten en gezelligheid te garanderen.

Wil je weten wat The Hair.Lab verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Hair.Lab of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Hair.Lab? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hair.Lab het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar The Hair.Lab reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Hair.Lab

Bezoekers bekeken ook