The Training Club Dedemsvaart

The Training Club Dedemsvaart is een Sportschool gelegen aan Langewijk 366 in Dedemsvaart.

Meer informatie over The Training Club Dedemsvaart in Dedemsvaart

Bij The Training Club word je nooit aan je lot overgelaten. In de eerste 90 dagen helpen ze je stap voor stap om een goede basis te leggen voor een gezonde levensstijl. De Lifestyle Coaches zijn er altijd om je te motiveren en je resultaten te analyseren. The Training Club is gebaseerd op vier pijlers: training, voeding, gedrag en herstel. Ze bieden een veilige en schone omgeving, persoonlijke begeleiding en toegang tot alle aangesloten sportcentra. Je kunt een persoonlijke proefsessie plannen om het unieke concept te ervaren. Na de proefsessie krijg je een persoonlijke Lifestyle Coach voor je onboarding en daarna kom je in de Cyclus terecht. Consistentie is de sleutel tot succes en elke 90 dagen is er een evaluatiegesprek en lichaamsanalyse om je progressie te meten. The Training Club streeft naar de optimale beleving voor hun leden.

Wil je weten wat The Training Club Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Training Club Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Training Club Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Training Club Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar The Training Club Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Training Club Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook