Tony's haarknipjes

Tony's haarknipjes is een Winkel in modeaccessoires gelegen aan Lange Waand 1 in Gramsbergen.

Meer informatie over Tony's haarknipjes in Gramsbergen

Welkom in de webshop van Toniët, een getrouwde moeder met twee kinderen die haar inspiratiebron zijn. Met veel passie en perfectionisme maakt ze prachtige haaraccessoires. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een trotse onderneming met een breed assortiment. Let bij het bestellen op de maat, het antislipclipje en de kleur van de accessoires. Naast haar webshop staat Toniët ook nog twee dagen voor de klas en is ze één dag per week interne begeleider op een basisschool. Let op dat je kleine kinderen nooit alleen laat met kleine voorwerpen zoals haarspeldjes. Volg Toniët op haar sociale kanalen en neem contact op voor vragen of het samenstellen van een set.

Wil je weten wat Tony's haarknipjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tony's haarknipjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tony's haarknipjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tony's haarknipjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Tony's haarknipjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tony’s haarknipjes

Bezoekers bekeken ook