Travelbags.nl

Travelbags.nl is een Lederwarenwinkel gelegen aan Korte Spruit 25 in Hardenberg.

Meer informatie over Travelbags.nl in Hardenberg

Bij Travelbags kun je terecht voor een gevarieerd aanbod van koffers en tassen. De nieuwe fashion collectie zit vol met trendy kleuren en stijlvolle prints, perfect om je tassencollectie een update te geven. Daarnaast kun je ook de functionele en stijlvolle koffer collectie van MŌSZ ontdekken, waarbij je bij alle Lauren koffers een gratis handige MŌSZ x thnx tag ontvangt. Ook de collectie van DIMAGINI is een aanrader, met stijlvolle modellen en trendy kleuren. Voor een stijlvolle reis kun je kiezen voor de Next trolleys van Travelite, die lichtgewicht, ruim en beveiligd zijn met een TSA-slot. Verder kun je genieten van een bezoek aan Haarlem, met zijn historisch centrum en leuke boutique winkels. Er is ook een sale waarin een groot aantal artikelen in prijs verlaagd zijn. Travelbags is dé online winkel op het gebied van koffers en tassen, met een gevarieerd aanbod van diverse bekende merken zoals Samsonite. Je kunt contact opnemen met de klantenservice voor vragen en er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar.

Wil je weten wat Travelbags.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Travelbags.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Travelbags.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Travelbags.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Travelbags.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Travelbags.nl

Bezoekers bekeken ook