Treetop Tables

Treetop Tables is een Meubelwinkel gelegen aan Moerheimstraat 50 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Treetop Tables in Dedemsvaart

TREETOP TABLES is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in hout. Ze bieden robuuste boomstamtafels, buitenmeubilair, stoelen en accessoires aan, gemaakt van gecertificeerd hout. Naast tafels hebben ze ook een uitgebreide collectie eetkamerstoelen, krukjes, bijzettafels, wijnrekken en tv-meubels. De tafels worden gemaakt van verschillende soorten hout en worden bewerkt met speciale schuurmachines en drievoudige lak voor bescherming en een natuurlijke look. Na het kiezen van het tafelblad en het onderstel wordt de tafel bij de klant thuis bezorgd. TREETOP TABLES staat bekend om hun symmetrische bookmatched tafelbladen en biedt ook maatwerk onderstellen aan. Ze hebben een showroom waar klanten hun wensen kunnen bespreken en worden voorzien van gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en service van TREETOP TABLES en raden het zeker aan. Het bedrijf werkt met gecertificeerd hout uit verschillende landen en biedt een ruime keuze aan houtsoorten. Klanten kunnen vrijblijvend contact opnemen met TREETOP TABLES voor meer informatie. De showroom heeft aangepaste openingstijden en het bedrijf is ook actief op social media.

Wil je weten wat Treetop Tables verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Treetop Tables of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Treetop Tables? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Treetop Tables het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Treetop Tables reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Treetop Tables

Bezoekers bekeken ook