TriFactory

TriFactory is een Personal trainer gelegen aan in .

Meer informatie over TriFactory in

Bij Trifactory kun je terecht om te werken aan je snelheid en kracht. Of je nu sneller wilt worden bij het hardlopen of sterker wilt worden voor een lange fietstocht, zij helpen je om je doel te bereiken. Door op maat gemaakte trainingen word je elke dag beter en kom je steeds dichter bij je doel. Ook voor krachttraining ben je bij Trifactory aan het juiste adres. Bart heeft iemand geholpen om fit aan de start te staan van een 200 km mountainbike marathon en het tijdsdoel te behalen. Dit was mogelijk dankzij de professionele begeleiding, kennis en prettige samenwerking. Een ander persoon heeft zich perfect kunnen voorbereiden op een uitdaging en tijdens de uitdaging Bart niet gemist als trainer. Bart wordt geprezen om zijn uitgebreide analyses en trainingen die zijn gebaseerd op verschillende energiesystemen en aangepast zijn op het eigen niveau. Dankzij Bart heeft iemand zich fysiek naar een hoger niveau kunnen tillen en nu willen ze nog meer uit zichzelf halen met zijn begeleiding en de komende trainingsuren.

Wil je weten wat TriFactory verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TriFactory of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TriFactory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TriFactory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar TriFactory reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TriFactory

Bezoekers bekeken ook