Uitkijktoren Vloeivelden De Krim

Uitkijktoren Vloeivelden De Krim is een Observatieplatform gelegen aan in Anerveen.

Meer informatie over Uitkijktoren Vloeivelden De Krim in Anerveen

Het gebied De Krim - Vloeivelden was oorspronkelijk een spoelwaterbassin van de aardappelmeelfabriek AVEBE. Nadat de fabriek in 1990 stopte, werd het gebied steeds aantrekkelijker voor vogels, vooral zeldzame soorten zoals de geoorde fuut, visdief en zomertaling. Ook uilen zoals de ransuil en kerkuil zijn hier te vinden. In de winter strijken duizenden taiga- en toendrarietganzen neer in de avondschemer, wat een prachtig gezicht is. Er is ook een uitkijktoren in het gebied waarvandaan je een mooi uitzicht hebt. De coördinaten voor het gebied zijn 52.64009, 6.64135.

Wil je weten wat Uitkijktoren Vloeivelden De Krim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uitkijktoren Vloeivelden De Krim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uitkijktoren Vloeivelden De Krim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uitkijktoren Vloeivelden De Krim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Uitkijktoren Vloeivelden De Krim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uitkijktoren Vloeivelden De Krim

Bezoekers bekeken ook