UltraGym Hardenberg

UltraGym Hardenberg is een Sportschool gelegen aan Middenpad 6 in Hardenberg.

Meer informatie over UltraGym Hardenberg in Hardenberg

Word nu ultra fit bij Ultragym Hardenberg! Dit moderne fitnesscentrum in het hart van de stad is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon actief en gezond wilt blijven, Ultragym heeft alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Ze bieden verschillende trainingen aan, zoals Pilates voor een betere houding en een strakker lichaam, Ultra Pump om alle spiergroepen te versterken en definieren, en Ultra BBB om de buik-, bil- en beenspieren te trainen. Daarnaast zijn er verschillende abonnementen beschikbaar, waaronder een studentenabonnement, onbeperkt abonnement en een familieabonnement. Je kunt ook een dagpas kopen om eenmalig te sporten. Ultragym Hardenberg is dé sportschool in Hardenberg Centrum. Betaal nu tijdelijk geen inschrijfkosten t.w.v. €50,- bij een 1-jarig of 2-jarig abonnement. Deze actie is geldig tot 31 oktober.

Wil je weten wat UltraGym Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van UltraGym Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij UltraGym Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UltraGym Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar UltraGym Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. UltraGym Hardenberg

Bezoekers bekeken ook