V.O.F. Schrotenboer

V.O.F. Schrotenboer is een Kampeerterrein gelegen aan Radewijkerweg 70 in Radewijk.

Meer informatie over V.O.F. Schrotenboer in Radewijk

Boerderij-camping Grenszicht in Radewijk, Overijssel, biedt verschillende mogelijkheden voor een leuke tijd op de boerderij. Je kunt er kamperen bij de boer, gebruik maken van de zorgboerderij voor kinderen met speciale behoeften, kinderfeestjes organiseren en deelnemen aan verschillende activiteiten zoals boerengolf, frisbeegolf en een maïsdoolhof. Op de camping zijn er ruime kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Kinderen kunnen genieten van buiten spelen in de speeltuin, helpen bij de verzorging van de dieren op de kinderboerderij en ponyrijden. De camping ligt in het prachtige Vechtdal waar er ook veel andere attracties en activiteiten in de omgeving te vinden zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om de grens met Duitsland te verkennen via wandel- en fietsroutes. Kortom, er is genoeg te beleven voor jong en oud bij Boerderij-camping Grenszicht.

Wil je weten wat V.O.F. Schrotenboer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.O.F. Schrotenboer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Schrotenboer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Schrotenboer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar V.O.F. Schrotenboer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.O.F. Schrotenboer

Bezoekers bekeken ook