Van Buuren Neele Hardenberg

Van Buuren Neele Hardenberg is een Groothandelsclub gelegen aan Handelsstraat 53 in Hardenberg.

Meer informatie over Van Buuren Neele Hardenberg in Hardenberg

De Van Buuren Groep is een partner voor de bouw-, installatie-, industrie- en timmerfabriekensector. Ze hebben verschillende vestigingen en zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen en ventilatietechniek. Daarnaast hebben ze ook een breed assortiment hand- en elektrisch gereedschap, werkkleding en werkschoenen, veiligheids- en Arbo-artikelen. De Van Buuren Groep ondersteunt klanten bij projecten door het ontwerpen van sluitsystemen, toegangscontrolesystemen en het adviseren op het gebied van kleding, gereedschap en materieelbeheer. Ze zijn meer dan alleen een groothandel.

Wil je weten wat Van Buuren Neele Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Buuren Neele Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Buuren Neele Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Buuren Neele Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Van Buuren Neele Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Buuren Neele Hardenberg

Bezoekers bekeken ook