Verbleif

Verbleif is een Softwarebedrijf gelegen aan Bruchterweg, De Stuwdijk 2b in Hardenberg.

Meer informatie over Verbleif in Hardenberg

Met Verbleif kun je al jouw facilitaire zaken in één systeem beheren. Geen gedoe meer met papiertjes of appjes, maar een overzicht van alle taken op het park. Of het nu gaat om kleine storingen, dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden of jaarlijks onderhoud, met Verbleif weet jouw personeel precies wat ze moeten doen. Ze kunnen gelijk aan de slag met de volgende taak, waardoor tijd wordt bespaard. Bovendien is er een mobiele app beschikbaar voor Android en iOS, zodat iedereen altijd zijn takenlijst bij de hand heeft, zelfs zonder internetverbinding. Verbleif kan ook gemakkelijk worden gekoppeld aan BookingExperts, GreatStayApp en andere partners. Met een eigen software team kan Verbleif snel nieuwe features ontwikkelen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zoals Starter, Basis, Pro en Enterprise, die geschikt zijn voor verschillende soorten vakantieparken. Kampeerdorp de Zandstuve is zeer tevreden over de samenwerking met Verbleif en de koppeling met Booking Experts heeft hun processen verder geoptimaliseerd. Wil je Verbleif uitproberen? Vraag dan een online demo aan en ontvang 30 dagen gratis toegang. Verbleif ontzorgt jou, zodat jij je kunt richten op de gasten.

Wil je weten wat Verbleif verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verbleif of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verbleif? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verbleif het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Verbleif reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verbleif

Bezoekers bekeken ook