Verkeersschool Benny van Dijk

Verkeersschool Benny van Dijk is een Rijschool gelegen aan Hesselinkstraat 17 in Hardenberg.

Meer informatie over Verkeersschool Benny van Dijk in Hardenberg

Rijschool Benny van Dijk gaat verder onder de naam Rijschool Barry Nijboer, met Barry Nijboer als mede-eigenaar. De rijschool staat al ruim 35 jaar garant voor een succesvolle rijopleiding in de regio Vriezenveen, Vroomshoop, Bergentheim, Bruchterveld en Langeveen, met Almelo als examenplaats. Ze hebben een unieke Afspraak- en vorderingskaart ontwikkeld, waardoor je inzicht krijgt in de vorderingen van je rijopleiding. Ze zijn trots op hun slagingspercentage en bieden moderne lesmethoden aan, zoals lessen met hulp van de iPad en digitaal thuis theorie leren. Ook is het mogelijk om praktijklessen te volgen in een automaat. Daarnaast bieden ze verschillende diensten aan, zoals Rijschool machtigen, 2toDrive en ITheorie. Je kunt je aanmelden via hun website of telefonisch contact opnemen.

Wil je weten wat Verkeersschool Benny van Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Benny van Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Benny van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Benny van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Verkeersschool Benny van Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Benny van Dijk

Bezoekers bekeken ook