Vieth Haarmode Hardenberg

Vieth Haarmode Hardenberg is een Kapper gelegen aan Oosteinde 28 in Hardenberg.

Meer informatie over Vieth Haarmode Hardenberg in Hardenberg

Vieth haarmode bestaat al 40 jaar in Hardenberg en biedt een uitstekende service. Ze werken op afspraak, die je telefonisch kunt maken of online kunt boeken. De salon bevindt zich aan het Oosteinde 28 in Hardenberg. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen, kleuren en stylen. De haarstylisten hebben passie voor hun vak en zorgen ervoor dat je met een goed gevoel en extra zelfvertrouwen de deur uitgaat. Ze werken met verschillende kappersmerken zoals Goldwell, KMS en Redken. De haarstylisten geven advies en helpen je bij het kiezen van de juiste stijl en kleur die bij je persoonlijkheid en stijl passen. Je kunt een afspraak maken door te bellen of online te boeken.

Wil je weten wat Vieth Haarmode Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vieth Haarmode Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vieth Haarmode Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vieth Haarmode Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Vieth Haarmode Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vieth Haarmode Hardenberg

Bezoekers bekeken ook