Villa Rooz

Villa Rooz is een Bed & Breakfast gelegen aan Parallelweg 61 in De Krim.

Meer informatie over Villa Rooz in De Krim

Bij Villa Rooz, een Bed & Breakfast in het kleine dorp De Krim, kan iedereen genieten van comfort, luxe en gezelligheid. De B&B is toegankelijk voor iedereen, met kamers met brede deuren en gelijkvloerse douches. Partners in een rolstoel en mensen met een hulphond zijn ook welkom. De omgeving van Drenthe en Overijssel biedt prachtige natuur en diverse activiteiten. Door de centrale ligging zijn omliggende plaatsen goed bereikbaar. Villa Rooz biedt persoonlijke aandacht en heeft kamers met een uniek karakter. Er zijn ook mogelijkheden voor vakantiedialyse in de buurt. De eigenaren, Peggy Bakker en Gerda Brand, willen graag dat iedereen kan genieten en hebben Villa Rooz opgericht als een plek zonder drempels.

Wil je weten wat Villa Rooz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Rooz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Rooz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Rooz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Villa Rooz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Rooz

Bezoekers bekeken ook