Vinnies

Vinnies is een Woonwinkel gelegen aan Fortuinstraat 16 in Hardenberg.

Meer informatie over Vinnies in Hardenberg

Bij Vinnies Woondecoratie hebben ze een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed voor alle leeftijden. Houten speelgoed is duurzaam, veilig en stimuleert de creativiteit en verbeelding van kinderen. Bovendien is het goed voor het milieu, omdat het een hernieuwbare grondstof is die gerecycled kan worden. Houten speelgoed heeft een tijdloze uitstraling en kan vaak jarenlang meegaan. Naast houten speelgoed hebben ze ook poppenkleertjes en ander speelgoed in hun assortiment. Daarnaast bieden ze woondecoratie aan, zoals kussens, lampen, geurproducten en wanddecoratie, van merken als Clayre & Eef en Countryfield. Met de juiste woondecoratie kun je van je huis een gezellig thuis maken.

Wil je weten wat Vinnies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vinnies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vinnies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vinnies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Vinnies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vinnies

Bezoekers bekeken ook