Vitaal Vechtdal

Vitaal Vechtdal is een Vereniging of organisatie gelegen aan Stelling 5 in Hardenberg.

Meer informatie over Vitaal Vechtdal in Hardenberg

Vitaal Vechtdal is een initiatief dat tot doel heeft om de regio gezond en actief te maken. Ze geven slimme tips en adviezen over gezond bewegen, stressmanagement, verantwoord gebruik van alcohol, gezonde voeding en ontspanning. In het nieuws wordt bijvoorbeeld het verhaal van Klara gedeeld, die dankzij de cursus 'Ik stop ermee' kon stoppen met roken. Ook worden er bijeenkomsten georganiseerd over slaap en stress, waarbij aandacht wordt besteed aan mentale gezondheid. Vitaal Vechtdal stuurt ook nieuwsbrieven om mensen op de hoogte te houden van activiteiten en nieuws. Ze benadrukken het belang van preventie en werken samen met de IJssellandScan, een gezamenlijke databank voor gezondheidsinformatie. Het doel is om samen te werken aan een gezonde en actieve regio.

Wil je weten wat Vitaal Vechtdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vitaal Vechtdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vitaal Vechtdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vitaal Vechtdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Vitaal Vechtdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vitaal Vechtdal

Bezoekers bekeken ook