VivFit

VivFit is een Lifecoach gelegen aan Olsmansdijk in Hoogenweg.

Meer informatie over VivFit in Hoogenweg

VivFit biedt verschillende diensten aan, waaronder voedingsadvies, vacuüm cabine training, groepslessen, personal training en PowerMama coaching. Bij het voedingsadvies begeleidt VivFit je gedurende 10 weken, waarbij je je inname bijhoudt via een app en zij wekelijks kijkt naar mogelijke aanpassingen in je voedingspatroon. Het doel is om bewustwording te creëren en je te helpen bij het maken van gezondere keuzes. Na 10 weken kun je dit zelfstandig voortzetten. Daarnaast biedt VivFit ook personal training op maat aan, waarbij gekeken wordt naar de wensen en sterke en zwakke punten van de klant. Er kan individueel getraind worden of in duo's of groepjes van maximaal 5 personen. Verder beschikt VivFit over vacuüm-cabines met infrarood lampen voor een verhoogde doorbloeding. Deze cabines zijn niet voor iedereen geschikt en er wordt geadviseerd om de informatie hierover goed door te lezen. Bij VivFit staat motivatie, veiligheid en gezelligheid centraal. Daarnaast is er een VivFit app beschikbaar, maar deze is alleen toegankelijk voor klanten die personal training volgen, omdat er specifieke houdingen worden getraind die je moet leren tijdens de personal training.

Wil je weten wat VivFit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VivFit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VivFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VivFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar VivFit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VivFit

Bezoekers bekeken ook