Vlees van ons

Vlees van ons is een Slagerij gelegen aan Loorlaan 41 in Hardenberg.

Meer informatie over Vlees van ons in Hardenberg

Vlees van Ons biedt 100% natuurlijk vlees aan, afkomstig van dieren die vrij rondlopen in natuurgebieden zoals Zwolle en Hardenberg. Deze dieren groeien op met natuurlijk gras, een kruid en een bloemetje, zonder antibiotica of extra stimulerend voer. Hierdoor is de kwaliteit van het vlees gegarandeerd hoog. Het assortiment van Vlees van Ons bestaat onder andere uit grasgevoerde runderpakketten in verschillende groottes en prijzen. Daarnaast bieden ze verschillende recepten aan, zoals beenham Wellington en low and slow pulled beef. Het bedrijf staat voor eerlijk en natuurlijk vlees, waarbij de dieren de vrijheid hebben om te grazen op open graslanden. Voor vragen of bestellingen kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer +31 647494079.

Wil je weten wat Vlees van ons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vlees van ons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vlees van ons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlees van ons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Vlees van ons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vlees van ons

Bezoekers bekeken ook