Vsbouw

Vsbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Moeshoekweg 17 in Slagharen.

Meer informatie over Vsbouw in Slagharen

VS Bouw is een bouwbedrijf uit Slagharen dat zich richt op verbouwingen, nieuwbouw, tegelwerk en kozijnen. Het bedrijf is in 2021 opgericht door Niek Viskaal en Koen Smit, die beide veel ervaring hebben opgedaan in de afgelopen jaren. VS Bouw biedt een breed scala aan diensten aan haar klanten en streeft altijd naar perfectie en kwaliteit. Ze maken gebruik van A-merken en leveren geen half werk af. Op de website van VS Bouw zijn voltooide projecten te bekijken en er zijn positieve reviews te lezen van tevreden klanten. Als u geïnteresseerd bent in de diensten van VS Bouw, kunt u contact met hen opnemen voor een afspraak en zij zullen uw wensen bespreken onder het genot van een kop koffie.

Wil je weten wat Vsbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vsbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vsbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vsbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Vsbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vsbouw

Bezoekers bekeken ook