W.A. Hulleman-Balt

W.A. Hulleman-Balt is een Antiekwinkel gelegen aan Van Haeringenstraat 49 in Dedemsvaart.

Meer informatie over W.A. Hulleman-Balt in Dedemsvaart

Op vrijdag is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur en ter ere van hun 10-jarig bestaan bieden ze 10% korting op alle producten in de webshop. Verzendkosten naar Nederland zijn € 5,00 en er zijn geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 25,00. Belgische klanten betalen slechts € 6,00 aan verzendkosten en bij een bestelling boven de € 75,00 worden er geen verzendkosten berekend. Voor meubels en grotere items gelden andere verzendkosten, neem contact op via e-mail of telefoon voor meer informatie.

Wil je weten wat W.A. Hulleman-Balt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van W.A. Hulleman-Balt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij W.A. Hulleman-Balt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je W.A. Hulleman-Balt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar W.A. Hulleman-Balt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. W.A. Hulleman-Balt

Bezoekers bekeken ook