Watertoren Lutten groepsaccommodatie

Watertoren Lutten groepsaccommodatie is een Groepsaccommodatie gelegen aan Watertoren Lutten, Dedemsvaartseweg-Noord 64a in Lutten.

Meer informatie over Watertoren Lutten groepsaccommodatie in Lutten

Watertoren Lutten is een ideale locatie voor zowel particuliere als zakelijke gasten. De accommodatie heeft sfeervolle hotelkamers met een warme en industriële inrichting. Het is ook mogelijk om de watertoren als groep af te huren, maar het pand is niet geschikt voor feesten. Er zijn 10 kamers en 9 badkamers beschikbaar. Voor groepen is er een centrale woonkamer waar men gezellig samen kan zijn, maar ook de mogelijkheid om zich terug te trekken in een eigen kamer met lounge en sanitair. Daarnaast is Watertoren Lutten een geschikte locatie voor vergaderingen en cursussen, met moderne vergadermiddelen die bij te boeken zijn. Gasten waarderen de mooie kamers, goede bedden en vriendelijke ontvangst. Het is een prachtige B&B met een bijzondere ervaring om een watertoren van binnen te beleven.

Wil je weten wat Watertoren Lutten groepsaccommodatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Watertoren Lutten groepsaccommodatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Watertoren Lutten groepsaccommodatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Watertoren Lutten groepsaccommodatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Watertoren Lutten groepsaccommodatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Watertoren Lutten groepsaccommodatie

Bezoekers bekeken ook